לביבות גבינה ואגס
לביבות גבינה ואגס
15 לביבות
- רכיבים: 300 גרם גבינה לבנה 3% שומן
- 2 ביצים
- 1 כפית תמצית וניל
- 1 כף מדידה פורמולה 1 בטעם וניל עוגיות
- 1 כף מדידה פורמולה 1 בטעם מלון
- 1 כף מדידה פורמולה 1 בטעם וניל כשר למהדרין
- 2 כפות מדידה אבקת חלבון
- 1 אגס, מקולף, ללא הליבה, חתוך לקוביות קטנות
קורט קינמון
אופן הכנה
- מחממים תנור ל180- מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפיה.
- מניחים את הגבינה הלבנה, הביצים ותמצית הוניל בקערה ומערבבים היטב.
- מוסיפים את אבקות הפורמולה ,1 אבקת החלבון והקינמון ומערבבים עד שמתקבל בצק אחיד. מקפלים פנימה את קוביות האגס.
- מניחים כפות גדושות בתבנית האפיה ושומרים מרחק היקפי של 3 ס״מ בין הלביבות.
- אופים 15-20 דקות, עד להזהבה.
טיפ: אפשר להכין מהבלילה לביבות במחבת או פנקייקס.