לביבות גבינה ואגס

קרדיט צילום: דן פרץ

לביבות גבינה ואגס

15 לביבות

  • רכיבים:  300 גרם גבינה לבנה 3% שומן
  •   2 ביצים
  •   1 כפית תמצית וניל
  •   1 כף מדידה פורמולה 1 בטעם וניל עוגיות
  •   1 כף מדידה פורמולה 1 בטעם מלון
  •   1 כף מדידה פורמולה 1 בטעם וניל כשר למהדרין
  •   2 כפות מדידה אבקת חלבון
  •   1 אגס, מקולף, ללא הליבה, חתוך לקוביות קטנות
    קורט קינמון

אופן הכנה

  1.  מחממים תנור ל180- מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפיה.
  2. מניחים את הגבינה הלבנה, הביצים ותמצית הוניל בקערה ומערבבים היטב.
  3. מוסיפים את אבקות הפורמולה ,1 אבקת החלבון והקינמון ומערבבים עד שמתקבל בצק אחיד. מקפלים פנימה את קוביות האגס.
  4. מניחים כפות גדושות בתבנית האפיה ושומרים מרחק היקפי של 3 ס״מ בין הלביבות.
  5. אופים 15-20 דקות, עד להזהבה.

טיפ: אפשר להכין מהבלילה לביבות במחבת או פנקייקס.


כתבות נוספות שעשויות לעניין אותך:
תזונה
01-08-2021
לכבוד יום האבטיח: 8 דברים שאתם חייבים לדעת על אבטיח
מתכונים
27-07-2021
מתכון להכנת שייק קיק סטארט
ספורט
26-07-2021
האימון של הקיץ – אימון פירמידה מושלם
תזונה
22-07-2021
הארטיק המושלם לקיץ שהוא גם בריא וגם מרענן
מתכונים
20-07-2021
מתכון להכנת משקה חמוציות או לא להיות
מתכונים
13-07-2021
מתכון להכנת סמבוסק עשיר בחלבון / רוני רצאבי
ספורט
12-07-2021
הסוד של האירובי