לביבות גבינה ואגס

לביבות גבינה ואגס

15 לביבות

  • רכיבים:  300 גרם גבינה לבנה 3% שומן
  •   2 ביצים
  •   1 כפית תמצית וניל
  •   1 כף מדידה פורמולה 1 בטעם וניל עוגיות
  •   1 כף מדידה פורמולה 1 בטעם מלון
  •   1 כף מדידה פורמולה 1 בטעם וניל כשר למהדרין
  •   2 כפות מדידה אבקת חלבון
  •   1 אגס, מקולף, ללא הליבה, חתוך לקוביות קטנות
    קורט קינמון

אופן הכנה

  1.  מחממים תנור ל180- מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפיה.
  2. מניחים את הגבינה הלבנה, הביצים ותמצית הוניל בקערה ומערבבים היטב.
  3. מוסיפים את אבקות הפורמולה ,1 אבקת החלבון והקינמון ומערבבים עד שמתקבל בצק אחיד. מקפלים פנימה את קוביות האגס.
  4. מניחים כפות גדושות בתבנית האפיה ושומרים מרחק היקפי של 3 ס״מ בין הלביבות.
  5. אופים 15-20 דקות, עד להזהבה.

טיפ: אפשר להכין מהבלילה לביבות במחבת או פנקייקס.


כתבות נוספות שעשויות לעניין אותך:
תזונה
11-04-2021
3 טיפים תזונתיים לצום רמדאן בריא
מתכונים
08-04-2021
מתכון להכנת שייק בננה קינמון
תזונה
04-04-2021
8 דברים שאתם חייבים להכניס לשייק שלכם
ספורט
01-04-2021
לא רק באימון: איך לשרוף יותר קלוריות ולשמור על הבריאות לאורך כל היום?
תזונה
29-03-2021
הארוחה האחרונה: מה לאכול לארוחת ערב ומה לא?
תזונה
25-03-2021
המדריך לפסח בריא: איך נשמור על הבריאות בחג החירות?
טיפוח
18-03-2021
המדריך השינה המלא
מתכונים
16-03-2021
חצאי אבוקדו עם סלסת עגבניות ופטה